2013. július 18., csütörtök

Cókmókkal a WAMP-ra

  Sziasztok! Ti is jöttök? Elkészültem, összeszedtem a cókmókomat. Vasárnap (július 21-én) viszem a WAMP-ra. A kedvetekért kotorászom a csomagban, lássátok mivel is készülök a ti örömötökre.

 Azt hiszem, ezek igazi nyári cuccok, sok-sok szín és minta: csíkos, pöttyös, kockás, piros, sárga, kék, no meg zöld, lila és egyebek ... Itt van pl. a 'SHOPPER', hasznos kis holmi. Ha tudatos vásárló vagy, illetve az szeretnél lenni (legalább is így tervezed), akkor ezt a kis füzetet éppen neked terveztem. Ebben ugyanis mindig összeírhatod a megvásárolandó dolgok listáját, és mint tudjuk, ha felkészülten indulsz el, kevésbé költesz felesleges dolgokra.

A tudatos vásárló listával készül

SHOPPER 1

SHOPPER 2

 Mindig írhatnékod van? Akkor, neked bizonyosan jól jön a 'NOTE' füzetke. Snájdig méretével a kisebb és nagyobb táskában is elfér. Ha helyzet van (márpedig az mindig van), csak kapd elő a füzetet és jegyezd le a gondolataidat, a legújabb versedet, egy telefonszámot, vagy a barátnőd legújabb vega receptjét. Az biztos, hogy nagy hasznát veszed majd!

Ha írhatnékod van -brutál medvével-

NOTE 1

NOTE2

NOTE 3

 Ugye, egyetértetek velem, hogy élményeket gyűjteni és emlékezni rájuk nagyon jó dolog. Ezért készítettem el a 'MEMO' füzetkéket, amelyekben mindenki berendezheti a saját "élményparkját". Így beragaszthatjátok a nyári fesztiváljegyeket, vagy a lepréselt vadvirágot, amit egy kedves fiútól kaptatok.

Egy 'saját élménypark'

'MEMO' gombbal, vagy szalaggal

  Végül szólnom kell a számomra oly kedves 'BABYBOX'-ról (memory boxról) is. Hiszen, ez nem csupán a nyári emlékek gyűjtésére szolgál, hanem a kisbabák, kisgyermekek első néhány évének apróságait őrzi. Belekerülnek a kórházi emlékek (karszalag, az első ruhácska), az ultrahangfelvételek, az első hajtincs, a kiesett fogacskák, a keresztelő ingecske és bármi, ami a kisember életének fontos mozzanatairól szól.

BABYBOX, nem csak a nyári emlékeknek

A belső elválasztó tetszés szerint áthelyezhető

A doboz széles szaténszalaggal zárható

A papír 100 %-ban újrahasznosított

 A 'környezet barátainak', vagyis mindnyájunknak fontos, hogy termékeim savmentes (ligninmentes) papírból készülnek, a BABYBOX borítása pedig 100 százalékban újrahasznosított alapanyagú.

Jó időt mondanak vasárnapra, ha időtök engedi, gyertek hozzám nézelődni a WAMP-ra. Én ott leszek a G60G61-es asztalnál!  










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése